Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

KAMPAAMOALAN AMMATTILAINEN:

Nykyisen palveluesimiehemme siirtyessä muiden haasteiden pariin, haemme Iisalmen Iisan toimipisteeseemme hyviä esimiestaitoja omaavaa PALVELUESIMIESTÄ.

Palveluesimies vastaa parturi-kampaamon sekä tuotemyymälän päivittäisestä johtamisesta ja toiminnalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Hän toimii työntekijöiden kannustavana esimiehenä ja pitää huolen yhdessä muun henkilökunnan kanssa toiminnan sujuvuudesta, hyvästä asiakaspalvelusta ja konseptin mukaisesta toiminnasta.

Odotamme Sinulta:
- monipuolista ammattitaitoa ja parturi-kampaajan koulutusta
- omaa valmista asiakaskuntaa sekä tuloshakuisuutta
- asiakaspalveluhenkisyyttä ja pelisilmää
- reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä vastuullisuutta
- luotettavuutta

Tarjoamme Sinulle:
- miellyttävän työympäristön
- kannustavan organisaation tuen
- jatkuvan koulutuksen
- kannustavan palkkauksen

www.hairlekiini.fi

Web-osoite: http://www.hairlekiini.fi Työnantaja: Tormenta Oy Sijainti: Satamakatu 8, Kauppakeskus Iisa, 74100 IISALMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: marraskuu 2016 Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Hakkarainen s-postilla etunimi.sukunimi@tormenta.fi tai puhelimitse: (050) 917 1950 Hakemukset: http://www.hairlekiini.fi/ Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Satamakatu 8, Kauppakeskus Iisa, 74100 IISALMI

Yritystiedot

Toiminimi Tormenta Oy Y-tunnus 1756029-0 Toimiala Parturit ja kampaamot Rinnakkaistoiminimet Kampaamokauppa Hairlekiini, Kauneuskeskus Nova, Outletti Tampere, Slam Store Finland, Suomen Kampaamokauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

9 524 475 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

84 195 € -49 %

Henkilöstö

195 30

Liikevoitto-%

1 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluesimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Tormenta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi , osoitteessa Satamakatu 8, Kauppakeskus Iisa, 74100 IISALMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa