Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Ilmoitus jätetty 09.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään tori- ja markkinamyyntiin apulaista Pohjois-Pohjanmaan alueelle. Tapahtumat n. 200-300km säteellä Oulusta. Työtä 2-4 päivää viikossa. Kokemus torimyynnistä sekä ajokortti katsotaan eduksi. Hakemukset sähköpostilla:matti.sotisaari@gmail.com Laita hakemukseen viitteeksi torimyyjä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Oulu myyjät ja kassahenkilöt Oulu kauppiaat ja myymälänhoito Oulu myyntialan tehtävät Oulu myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt kauppiaat ja myymälänhoito myyntialan tehtävät Oulu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Torimyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut Matti Sotisaari. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa