Duunitori suosittelee
Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen kokenutta ja esimiestyöhön valmista sairaanhoitajaa tehostetun hoivapalvelun yksikköömme. Tehtävä edellyttää valmiutta toimia myös kuntoutuspalvelujen työryhmäjäsenenä.

Hakemukset ja CV sähköpostilla: ari.savolainen@toivonlahti.fi

Web-osoite: http://www.linklife.fi Työnantaja: Toivonlahti Oy Sijainti: Henrintie 4, 82900 ILOMANTSI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: työ alkaa niin pian kuin mahdollista Yhteystiedot: Ari Savolainen, 0400-356232, ari.savolainen@toivonlahti.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Henrintie 4, 82900 ILOMANTSI

Yritystiedot

Toiminimi Toivonlahti Oy Y-tunnus 0872059-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Toivonlahti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ilomantsi , osoitteessa Henrintie 4, 82900 ILOMANTSI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa