Duunitori suosittelee
Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme fysioterapeuttia äitiysloman sijaiseksi. Työkokemus Kelan yksilö-/ryhmämuotoisista kuntoutuspalveluista ja ikääntyneiden kuntoutuksesta katsotaan eduksi.

Web-osoite: http://www.linklife.fi Työnantaja: Toivonlahti Oy Sijainti: Henrintie 4, 82900 ILOMANTSI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: työ alkaa niin pian kuin mahdollista Yhteystiedot: Ari Savolainen, 0400-356232, ari.savolainen@toivonlahti.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Henrintie 4, 82900 ILOMANTSI

Yritystiedot

Toiminimi Toivonlahti Oy Y-tunnus 0872059-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Toivonlahti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ilomantsi , osoitteessa Henrintie 4, 82900 ILOMANTSI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa