Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toivakan kunta hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkaan hallintojohtajaa, jolla on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, jolta odotetaan kunnallishallinnon ja talouden tuntemusta ja kokemusta julkishallinnon valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä sekä henkilöstöhallinnosta ja johtamisesta. Lisäksi eduksi luetaan tietohallinnon ja juridiikan osaaminen, markkinointiosaaminen, hyvät yhteistyötaidot, joustavuus ja paineensietokyky. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Toivakka hallinto, yleiset toimistotyöt Toivakka johtajapositiot Toivakka johto- ja päällikkötason hallintotehtävät hallinto, yleiset toimistotyöt johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Toivakan kunta Y-tunnus 0177201-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hallintojohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Toivakan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Toivakka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus