Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Työpaikkakuvaus

Toivakan kunta hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkaan hallintojohtajaa, jolla on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, jolta odotetaan kunnallishallinnon ja talouden tuntemusta ja kokemusta julkishallinnon valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä sekä henkilöstöhallinnosta ja johtamisesta. Lisäksi eduksi luetaan tietohallinnon ja juridiikan osaaminen, markkinointiosaaminen, hyvät yhteistyötaidot, joustavuus ja paineensietokyky. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Työnantaja: Toivakan kunta Sijainti: Iltaruskontie 2, 41660 TOIVAKKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Vuoden 2016 loppuun mennessä Yhteystiedot: kunnanjohtaja Pirkko-Liisa Vesterinen, 041 4666 058 kunnanhallituksen puheenjohtaja Sakari Ainali, 040 6876 772 Hakemukset: http://www.toivakka.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Iltaruskontie 2, 41660 TOIVAKKA

Yritystiedot

Toiminimi Toivakan kunta Y-tunnus 0177201-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hallintojohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Toivakan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Toivakka , osoitteessa Iltaruskontie 2, 41660 TOIVAKKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa