Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toivakan kunta hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkaan hallintojohtajaa, jolla on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, jolta odotetaan kunnallishallinnon ja talouden tuntemusta ja kokemusta julkishallinnon valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä sekä henkilöstöhallinnosta ja johtamisesta. Lisäksi eduksi luetaan tietohallinnon ja juridiikan osaaminen, markkinointiosaaminen, hyvät yhteistyötaidot, joustavuus ja paineensietokyky. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Toivakka hallinto, yleiset toimistotyöt Toivakka johtajapositiot Toivakka johto- ja päällikkötason hallintotehtävät hallinto, yleiset toimistotyöt johtajapositiot Toivakka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Toivakan kunta Y-tunnus 0177201-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hallintojohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Toivakan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Toivakka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus