Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TULEVA TYÖPAIKKASI SUOMEN TUNNETUSSA KANSALLISMAISEMASSA Zander Port Oy on Kolilla toimiva matkailuyritys (www.kolispa.fi). Yhtiö omistaa Kolin Purnuniemessä sijaitsevat 15 loma-asuntoa ja Koli Spa Lotus kylpylän. Lisäksi yhtiö suunnittelee tulevia sijoituksia, joiden liikeideana on palvella kaikkia Kolin matkailijoita ja asukkaita. Haemme nyt kasvavalle yhtiöllemme TOIMITUSJOHTAJA Toimitusjohtajan tehtävänä on vastata Zander Port ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Lieksa johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Kuhmo johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Nurmes johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Ilomantsi johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Joensuu johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Juuka johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Kontiolahti johtajapositiot Lieksa johtajapositiot Kuhmo johtajapositiot Nurmes johtajapositiot Ilomantsi johtajapositiot Joensuu johtajapositiot Juuka johtajapositiot Kontiolahti johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot Lieksa Kuhmo Nurmes Ilomantsi Joensuu Juuka Kontiolahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimitusjohtaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Zander Port Oy / Koli Spa Lotus. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lieksa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus