Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

TULEVA TYÖPAIKKASI SUOMEN TUNNETUSSA KANSALLISMAISEMASSA

Zander Port Oy on Kolilla toimiva matkailuyritys (www.kolispa.fi). Yhtiö omistaa Kolin Purnuniemessä sijaitsevat 15 loma-asuntoa ja Koli Spa Lotus kylpylän. Lisäksi yhtiö suunnittelee tulevia sijoituksia, joiden liikeideana on palvella kaikkia Kolin matkailijoita ja asukkaita. Haemme nyt kasvavalle yhtiöllemme

TOIMITUSJOHTAJA

Toimitusjohtajan tehtävänä on vastata Zander Port Oy:n matkailuliiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä Kolilla sekä jatkuva yhteys yrityksen omistajiin venäjän kielellä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää venäjän, suomen ja englannin kielitaitoa, matkailuliiketoiminnan johtamisen ja myynnin osaamista sekä sitoutumista ja motivaatiota annettuun tehtävään. Tehtävän pätevyysvaatimuksena on korkeakoulututkinto.

Vapaamuotoisen venäjänkielisen CV:n ja hakemuksen palkkatoiveineen tulee toimittaa sunnuntaihin 6.11.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen olga.trishkina@kolispa.fi otsikolla "Toimitusjohtaja". Hakijoita pyydetään huomioimaan, että työpaikan haastattelut järjestetään viikolla 45-46. Tavoitteena on, että Toimitusjohtaja voi ottaa työnsä vastaan marraskuussa 2016.

Lisätietoja:
Olga Trishkina
Toimitusjohtaja
Zander Port Oy
+358 (0)443000040
olga.trishkina@kolispa.fi

Työnantaja: Zander Port Oy / Koli Spa Lotus Sijainti: Laajalahdentie 2, 83960 Koli, Lieksa Hakemukset: olga.trishkina@kolispa.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Laajalahdentie 2, 83960 Koli, Lieksa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimitusjohtaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Zander Port Oy / Koli Spa Lotus. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lieksa , osoitteessa Laajalahdentie 2, 83960 Koli, Lieksa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa