Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

TyöpaikkakuvausOP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

Toimitusjohtaja

 

Etsimme Kalkkisten Osuuspankkiin toimitusjohtajaa varmistamaan pankkimme toiminnan ja kannattavuuden tulevaisuudessa. Finanssialan käynnissä oleva digitalisaatio yhdistettynä paikalliseen toimijan tuo omia haasteitaan pankillemme, mutta varmasti myös mahdollisuuksia, jotka toimitusjohtajan tulisi osata huomata ja hyödyntää pankkimme eduksi.

 

Oikean osaajan tunnusmerkit

Tulevalla toimitusjohtajallamme on laaja-alainen osaaminen ja kokemus pankkialalta ja hän osaa ja pystyy olemaan läsnä toiminnassa niin esimiehen roolissa kuin pankin päivittäisissä toiminnoissa. Sinulla on kenties jo näyttöjä pienen organisaation johtamisesta. Olet talousorientoitunut johtaja, jolla on kyky solmia suhteita ja verkostoitua. Ahkeruus, sujuva päätöksentekokyky sekä ulospäinsuuntautuneisuus ovat ominaisuuksia, joita arvostamme.

 

Muutoksen tekijät

Kalkkisten Osuuspankki toimii itsenäisenä, vakavaraisena osuuspankkina Päijät-Hämeen Asikkalan kunnan aktiivisessa Kalkkisten kylässä. Pankin ydintoimialue rajoittuu Päijänteen, Ruotsalaisen ja Kymenvirran kauniisiin maisemiin. Kuntakeskukseen Vääksyyn on matkaa noin 25 kilometriä ja lähimpiin kaupunkeihin, Lahti ja Heinola, noin 50 kilometriä. Ja palvelemme reilua 1300 asiakastamme toimitusjohtajan lisäksi 2 osaavan pankkialan ammattilaisen voimin.

 

Tästä eteenpäin

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla vielä lisää? Lisätietoja työstä ja Kalkkisten Osuuspankista antavat hallintoneuvoston puheenjohtaja Harri Taavila puh. 040-7177354, hallituksen puheenjohtaja Arto Lampinen puh 050-61645 ja nykyinen toimitusjohtaja Heikki Leppähaara puh. 050 - 564 0201.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen haku-painikkeen kautta 10.11.2016 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot sekä teetetään Suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.
 

Työnantaja: OP Sijainti: Päijät-Häme Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: OP

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimitusjohtaja, on ilmoitettu OP -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut OP. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Päijät-Häme , osoitteessa Päijät-Häme .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa