Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lieksan Teollisuuskylä Oy on Lieksan kaupungin omistama vuonna 1973 perustettu kehittämisyhtiö, joka vastaa elinkeinoelämän kehittämisestä konsernistrategian mukaisesti. Yhtiön toimitusjohtaja jää eläkkeelle 31.01.2017 ja hänen tilalleen Lieksan Teollisuuskylä Oy hakee innovatiivista ja yhteistyökykyistä TOIMITUSJOHTAJAA Haemme persoonaa ohjaamaan yhtiötä tulevaisuudessa. Tämä edellyttää johtajuutta. Toimitusjohtaja on myös kaupunkikonsernin johtoryhmän jäsen. Edellytämme soveltuvaa ylempää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Lieksa johtajapositiot Lieksa johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot Lieksa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimitusjohtaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Lieksan Teollisuuskylä Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lieksa .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa