Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Työpaikkakuvaus

Kiinteistö Oy Lapuan Kiviristi, Kiint. Oy Lapuan Miia, Kiint. Oy Lapuan Teora, Kiinteistö Oy Ilkansivu, Kiint. Oy Peitturinpuisto ja Kiint. Oy Oppisoppi ovat Lapuan kaupunkikonserniin kuuluvia yhtiöitä, joiden toimialana on vuokra-asuntojen omistaminen ja ylläpitäminen. Yhtiöt rakennuttavat vuokra-asuntoja ja sosiaalisten erityisryhmien asuntoja.

Yhtiöiden omistuksessa ja hallinnassa on reilu 700 vuokra-asuntoa. Yhtiöiden yhteenlaskettu vuosiliikevaihto on noin 2,5 miljoonaa euroa.

Tehtävä julistetaan uudelleen auki

Yhtiöt hakevat yhteistä

TOIMITUSJOHTAJA - ISÄNNÖITSIJÄÄ

hallinnoimaan ja kehittämään kiinteistöyhtiöiden toimintaa. Toimitusjohtaja- isännöitsijän tehtävänä on alkuvaiheessa saattaa edellä mainittujen Lapualla toimivien kuuden kaupungin 100 % omistaman kiinteistöyhtiön fuusio päätökseen. Tehtäväsi hoidat yhtiön juoksevaa hallintoa suunnittelet, johdat ja valvot yhtiöiden liiketoimintaa.

Odotamme hakijalta soveltuvaa tutkintoa sekä kokemusta ja näkemystä yhtiön toimintojen kehittämiseen, AIT-, ITS-tutkintoa tai vähintään viiden (5) vuoden työkokemusta isännöinnistä. Hakijan tulee olla yhteistyökykyinen ja vuorovaikutustaitoinen. Aiempi kokemus toimialalta, valtion rahoittamasta asuntotuotannosta ja taloushallinnosta katsotaan eduksi.

Toimitusjohtaja-isännöitsijän kanssa tehdään johtajasopimus. Työ alkaa 1.11.2016 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme itsenäisen, laajan ja monipuolisen tehtäväkentän.

Aikaisemmin tehtävään hakeneet otetaan huomioon.

Työnantaja: Kiinteistö Oy Lapuan Miia Sijainti: 62100 LAPUA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antavat hallituksen pj. Veli-Martti Lahdensuo, puh.040 556 0635 ja ma. toimitusjohtaja Toni Leppänen, puh. 044 438 4003. Hakemukset: Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 24.10.2016 kello 15 mennessä osoitteeseen: toni.leppanen@lapua.fi tai Lapuan kaupunki, Kiinteistöyhtiö/toimitusjohtaja -isännöitsijä, Valtuustontie 8, 62100 Lapua. Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 62100 LAPUA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimitusjohtaja-isännöitsijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kiinteistö Oy Lapuan Miia. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 62100 - Lapua , osoitteessa 62100 LAPUA .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa