Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinteistö Oy Lapuan Kiviristi, Kiint. Oy Lapuan Miia, Kiint. Oy Lapuan Teora, Kiinteistö Oy Ilkansivu, Kiint. Oy Peitturinpuisto ja Kiint. Oy Oppisoppi ovat Lapuan kaupunkikonserniin kuuluvia yhtiöitä, joiden toimialana on vuokra-asuntojen omistaminen ja ylläpitäminen. Yhtiöt rakennuttavat vuokra-asuntoja ja sosiaalisten erityisryhmien asuntoja. Yhtiöiden omistuksessa ja hallinnassa on reilu 700 vuokra-asuntoa. Yhtiöiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Lapua johtajapositiot Lapua kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Lapua johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Lapua .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimitusjohtaja-isännöitsijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kiinteistö Oy Lapuan Miia. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 62100 - Lapua .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa