Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme osa-aikaista TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ Ylivieskaan.

Työvuoroja on tarjolla vaihdellen asiakkaan tarpeen mukaan.
Vuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 7-17 välille.

Työtehtäviin kuuluu asiakirjojen ja ostolaskujen skannaus sekä mahdollisesti muiden juoksevien asioiden hoito. Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää iloista mieltä, aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä sekä itsenäistä työskentelytapaa.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan työntekijän ja Go-On: n välille. Hakijoiden käsittely aloitetaan heti. Laita siis pian hakemuksesi!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritysketju. Meidän kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Vakituisia sekä osa- ja määräaikaisia työpaikkoja löytyy kattavasti kauttamme eri puolilta Suomea. Sopivia työpaikkoja on siis tarjolla kaikkiin elämäntilanteisiin. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen.

Web-osoite: http://www.go-on.fi/ Työnantaja: Go On Ylivieska Sijainti: 84100 YLIVIESKA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Mahd.pian Yhteystiedot: ylivieska@go-on.fi Hakemukset: https://go-on.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3222 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 84100 YLIVIESKA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Ylivieska. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 84100 - Ylivieska , osoitteessa 84100 YLIVIESKA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa