Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme osa-aikaista TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ Ylivieskaan. Työvuoroja on tarjolla vaihdellen asiakkaan tarpeen mukaan. Vuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 7-17 välille. Työtehtäviin kuuluu asiakirjojen ja ostolaskujen skannaus sekä mahdollisesti muiden juoksevien asioiden hoito. Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää iloista mieltä, aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä sekä itsenäistä työskentelytapaa. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Ylivieska hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Ylivieska. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Ylivieska .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus