Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TOIMISTONHOITAJA Turun Lääketieteenkandidaattiseura ry (www.tlks.fi) on Turun yliopiston lääketieteen opiskelijoiden ainejärjestö. Seuran tavoitteena on järjestää monipuolista jäsenpalvelua ja ajaa jäseniensä etuja mm. opinto- ja ammattiasioissa. Haemme uutta toimistonhoitajaa ja seuramme "äitihahmoa" osa-aikaiseen työsuhteeseen vuoden 2017 alusta alkaen. Tehtäviin kuuluu -päivittäisten toimistorutiinien hoitaminen -myyntireskontra ja ostolaskujen maksaminen -asiakas- ja jäsenpalvelu sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Turku hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Turun Lääketieteenkandidaattiseura ry. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus