Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TOIMISTONHOITAJA Turun Lääketieteenkandidaattiseura ry (www.tlks.fi) on Turun yliopiston lääketieteen opiskelijoiden ainejärjestö. Seuran tavoitteena on järjestää monipuolista jäsenpalvelua ja ajaa jäseniensä etuja mm. opinto- ja ammattiasioissa. Haemme uutta toimistonhoitajaa ja seuramme "äitihahmoa" osa-aikaiseen työsuhteeseen vuoden 2017 alusta alkaen. Tehtäviin kuuluu -päivittäisten toimistorutiinien hoitaminen -myyntireskontra ja ostolaskujen maksaminen -asiakas- ja jäsenpalvelu sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Turku hallinto, yleiset toimistotyöt Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Turun Lääketieteenkandidaattiseura ry. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus