Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Stockmann sisäiset palvelut hakee kahta aktiivista 15 h konttorityöntekijää. Toinen tehtävistä on määräaikainen 30.4.2017 asti, toinen vakituinen. Työt alkavat mahdollisimman pian. Sisäiset palvelut on osa Service Experience toimintoa ja sijaitsee Helsingin tavaratalossa. Avoinna olevien tehtävien työajat sijoittuvat pääosin arkiaamuihin sekä iltaan ja viikonloppuihin. Sisäisten palveluiden päätehtävät ovat kassatuki, pääkassa, rahanvaihto ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Munkkivuori() määräaikainen Helsinki määräaikainen Munkkivuori() hallinto, yleiset toimistotyöt määräaikainen Helsinki Munkkivuori() .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Konttorityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Stockmann Oyj Abp. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa