Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme osastollemme osa-aikaista toimistosihteeriä. Työtehtäviin kuuluvat perustoimistotyöt mm. kirjapidon ja palkanlaskennan avustavat tehtävät, laskutus, toimistopäivystys ja asiakaspalvelu sekä koulutus- ja kurssitoiminnassa tukena toimiminen. Rekrytoitavan henkilön työtehtävät voivat vaihdella henkilön osaamisesta riippuen. Eduksi katsotaan tiedotus- tai mediaosaaminen, Eduksi katsotaan lisäksi Punaisen Ristin tai muun vapaaehtoitoiminnan aikaisempi tuntemus. Sähköposti, sähköinen pankkipalvelu sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Lahti hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Punainen Risti Lahden alueen osasto. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus