Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme osastollemme osa-aikaista toimistosihteeriä. Työtehtäviin kuuluvat perustoimistotyöt mm. kirjapidon ja palkanlaskennan avustavat tehtävät, laskutus, toimistopäivystys ja asiakaspalvelu sekä koulutus- ja kurssitoiminnassa tukena toimiminen. Rekrytoitavan henkilön työtehtävät voivat vaihdella henkilön osaamisesta riippuen. Eduksi katsotaan tiedotus- tai mediaosaaminen, Eduksi katsotaan lisäksi Punaisen Ristin tai muun vapaaehtoitoiminnan aikaisempi tuntemus. Sähköposti, sähköinen pankkipalvelu sekä MSOffice tulee olla valittavalle aiemmin tuttuja työvälineitä.

Työaika on noin 15-20 tuntia riippuen sovittavasta työnkuvasta. Työ saattaa sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävässä noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
Toivomme, että valituksi tuleva henkilö aloittaisi työn viimeistään joulukuun puolessa välissä. Lähetä hakemuksesi + CV osoitteeseen puheenjohtaja@sprlahdenalue.com 31.10.2016 klo 18.00 mennessä. Olemme varanneet haastattelupäiviksi hakijoille la-su 5.-6.11.2016.

Web-osoite: http://lahti.punainenristi.fi Työnantaja: Suomen Punainen Risti Lahden alueen osasto Sijainti: Vapaudenkatu 8 A 4, 15110 LAHTI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 12.12.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Osaston puheenjohtaja Päivi Heikkilä, puheenjohtaja@sprlahdenalue.com Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vapaudenkatu 8 A 4, 15110 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Punainen Risti Lahden alueen osasto. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Vapaudenkatu 8 A 4, 15110 LAHTI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa