Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakaskontaktoija Finternet Group on yksi Suomen lupaavimmista startup yrityksistä. Toimimme Suomen lisäksi 8 eri maassa yhteistyössäsi maan suurimpien mediatalojen kanssa. Tiimimme koostuu 25 huippuammattilaisesta ja etsimme joukkoomme vielä muutamaa uutta supertähteä rekrytointipalvelu Jobillan buukkitiimiimme! Lue lisää meistä: www.finternet-group.com/ www.jobilla.com/ Työnkuvaan kuuluu asiakaskäyntien buukkaaminen puhelimitse myyjillemme. Oletko se sinä? Olet jo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Internet Group Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00580 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus