Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Prine Oy siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Toimintamme kasvaessa haemme luotettavaa ja tehokasta siivoojaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on toimistosiivousta Espoon Otaniemessä, työ alkaa aamulla kello 6. Vaatimuksena on sujuva suomen kielen taito ja Viron kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme myös aikaisempaa alan työkokemusta.

Lähetä vapaamuotoinen cv ja mahdolliset kysymykset osoitteella: asiakaspalvelu@prine.fi
Emme vastaa puhelinkyselyihin vältääksemme puheluruuhkaa.

Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://prine.fi Työnantaja: Prine Oy Sijainti: c/o Hermannin rantatie 12 b, 00580 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: asiakaspalvelu@prine.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: c/o Hermannin rantatie 12 b, 00580 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Prine Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa c/o Hermannin rantatie 12 b, 00580 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa