Duunitori suosittelee
CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Prine Oy siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Toimintamme kasvaessa haemme luotettavaa ja tehokasta siivoojaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on toimistosiivousta Espoon Otaniemessä, työ alkaa aamulla kello 6. Vaatimuksena on sujuva suomen kielen taito ja Viron kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme myös aikaisempaa alan työkokemusta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Prine Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus