Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TOIMISTOSIHTEERI Rautalammin seurakunta hakee kokoaikaista toimistosihteeriä määräaikaiseen toimeen ajalle 1.1.2017-31.8.2018. Rautalammin seurakunta on siirtynyt vuoden 2014 alusta Kirkon palvelukeskuksen asiakkaaksi. Osa taloushallinnosta ja palkanlaskennasta hoidetaan palvelukeskuksessa. Toimistosihteerin tehtävä sisältää laskutusta, yleisiä toimistotöitä, kirkkoherranviraston tehtäviä ja talouspäällikön työhön perehtymistä ja tehtävien hoitoa.. Kelpoisuusehtona on soveltuva, vähintään AMK-tason tai alempi opistoasteen koulutus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Rautalampi hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rautalammin seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 77700 - Rautalampi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus