Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TOIMISTOSIHTEERI Rautalammin seurakunta hakee kokoaikaista toimistosihteeriä määräaikaiseen toimeen ajalle 1.1.2017-31.8.2018. Rautalammin seurakunta on siirtynyt vuoden 2014 alusta Kirkon palvelukeskuksen asiakkaaksi. Osa taloushallinnosta ja palkanlaskennasta hoidetaan palvelukeskuksessa. Toimistosihteerin tehtävä sisältää laskutusta, yleisiä toimistotöitä, kirkkoherranviraston tehtäviä ja talouspäällikön työhön perehtymistä ja tehtävien hoitoa.. Kelpoisuusehtona on soveltuva, vähintään AMK-tason tai alempi opistoasteen koulutus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Rautalampi hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rautalammin seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee Rautalampi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus