Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TOIMISTOSIHTEERI Rautalammin seurakunta hakee kokoaikaista toimistosihteeriä määräaikaiseen toimeen ajalle 1.1.2017-31.8.2018. Rautalammin seurakunta on siirtynyt vuoden 2014 alusta Kirkon palvelukeskuksen asiakkaaksi. Osa taloushallinnosta ja palkanlaskennasta hoidetaan palvelukeskuksessa. Toimistosihteerin tehtävä sisältää laskutusta, yleisiä toimistotöitä, kirkkoherranviraston tehtäviä ja talouspäällikön työhön perehtymistä ja tehtävien hoitoa.. Kelpoisuusehtona on soveltuva, vähintään AMK-tason tai alempi opistoasteen koulutus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Rautalampi hallinto, yleiset toimistotyöt Rautalampi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rautalammin seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 77700 - Rautalampi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa