Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Toimistoharjoittelijaa Lakiasiaintoimisto Asiakasturva Oy on Suomen johtava listaamattomien yhtiöiden osakekauppaan ja yritysjuridiikkaan perehtynyt lakiasiaintoimisto. Meille on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti, joka on merkki siitä, että yritys on luotettava yhteistyökumppani - nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on aluehallintoviraston myöntämä perintälupa ja valmisyhtiöiden myyntilupa. Tyytyväisiä asiakkaitamme olemme palvelleet vuodesta 2000 Olet hakemamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki harjoittelupaikat hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistoharjoittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Lakiasiaintoimisto Asiakasturva Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus