Duunitori suosittelee
International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Toimistoharjoittelijaa Lakiasiaintoimisto Asiakasturva Oy on Suomen johtava listaamattomien yhtiöiden osakekauppaan ja yritysjuridiikkaan perehtynyt lakiasiaintoimisto. Meille on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti, joka on merkki siitä, että yritys on luotettava yhteistyökumppani - nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on aluehallintoviraston myöntämä perintälupa ja valmisyhtiöiden myyntilupa. Tyytyväisiä asiakkaitamme olemme palvelleet vuodesta 2000 Olet hakemamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki harjoittelupaikat hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistoharjoittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Lakiasiaintoimisto Asiakasturva Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa