Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA Avoin toimi: 153) 1 TOIMINTATERAPEUTIN toimi, tuki- ja liikuntaelinsairauksien vastuualueella, fysiatrian vastuuyksikössä. Kelpoisuusehtona on laillistettu toimintaterapeutti. Toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivisuutta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja joustavuutta muuttuvissa työolosuhteissa. Eduksi katsomme toimintaterapeutin työkokemuksen. Tuki- ja liikuntaelinsairauksien vastuualueella toteutamme työkiertoa. Palkkaus määräytyy sovellettavan kunta-alan sopimuksen mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Tampere psykologia ja psykiatria Tampere muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimintaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus