Duunitori suosittelee
Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Hippo Terapiaklinikka Oy on terapia- ja lääkäriklinikka, joka tarjoaa moniammatillista asiantuntija-apua lasten, nuorten ja aikuisten elämänlaadun edistämiseen, kuntoutukseen ja tutkimuksiin Jyväskylän, Tampereen, Turun sekä syksystä 2016 alkaen Helsingin seuduilla. Tarjoamme yksilöterapiaa, moniterapiaa ja ryhmäterapiaa asiakkaan tarpeista riippuen. Meillä on tällä hetkellä yli 80 tekijää eri ammattikunnista mm. lääkäreitä, neuropsykologeja, psykologeja, psykoterapeutteja, puheterapeutteja, toimintaterapeutteja sekä musiikkiterapeutteja.

Etsimme nyt iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme
TOIMINTATERAPEUTTIA SI-PÄTEVYYDELLÄ
Tampereen aluekeskukseen.

Hakemamme henkilöt työskentelevät itsenäisinä ammatinharjoittajina. Voit itse valita omat työ- ja loma-aikasi. Sinulla on mahdollisuus työskennellä joko vastaanotolla yhdessä muiden terapeuttien kanssa tai asiakkaan toivomassa paikassa (koulu/päiväkoti/koti). Saat meiltä henkilökohtaisen tuen oman yrityksen perustamiseen ja oman ammattisi harjoittamiseen (työnohjausta kokeneilta kollegoilta, materiaalit, testit). Sinulla on mahdollisuus työskennellä joko yksilöterapeuttina tai ryhmänohjaajana. Kokeneen kollegan seurassa aiempaa ryhmänohjaaja kokemusta ei vaadita. Hipossa saat työkavereiksi iloiset ja kannustavat hippolaiset. Tapaat meidät kaikki Hipon omilla sisäisillä koulutuspäivillä. Samalla opit uutta ja saat tietoa siitä, kuinka terapiatyötä tehdään Suomen muissa kaupungeissa.

Oletko sinä uusi hippolainen?

Toivomme, että sinulla on
- Laillistettu toimintaterapeutin pätevyys (Valvira) sekä lisäksi sensoorisen integraation koulutus (SI-pätevyys).
- Kiinnostusta lasten ja/tai aikuisten kuntouttamiseen. Palvelemme kaikkia ikäluokkia.
- Motivaatiota työskennellä osana moniammatillista tiimiä, työskentelemme yhdessä.
- Ymmärrystä ja osaamista kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta ja oppimisen tukemisesta. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen kuntoutuspolun.
- Lisäksi valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2010, 3 §) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Lähetä lyhyt hakemus ja CV 30.10.2016 mennessä osoitteeseen ea.alatalo@hippoterapiaklinikka.fi.

Halutessasi voit osallistua myös rekrytointi-iltaan to 6.10.2016 klo 18.00 Tampereen Hipossa, Osoite: Rautatienkatu 14 A 9, 3. krs, 33100 Tampere.
Ilmoittaudu tilaisuuteen ea.alatalo@hippoterapiaklinikka.fi 5.10.2016 klo 14 mennessä.

Web-osoite: http://www.hippoterapiaklinikka.fi Työnantaja: Hippo Terapiaklinikka Oy Sijainti: Rautatienkatu 14 A 5, 2. krs, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: ea.alatalo@hippoterapiaklinikka.fi Hakemukset: ea.alatalo@hippoterapiaklinikka.fi Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rautatienkatu 14 A 5, 2. krs, 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimintaterapeutti SI-pätevyydellä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Hippo Terapiaklinikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Rautatienkatu 14 A 5, 2. krs, 33100 TAMPERE .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa