Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme toimintaterapeuttia tiimiimme. Työ aluksi tuntityötä, mutta työaikaa pyritään kasvattamaan koko ajan. Hakijalla tulee olla toimintaterapeutin pätevyys, ajokortti ja kiinnostus eläinavusteiseen ja green caretoimintaan perinteisen toimintaterapian rinnalla. Osa työajasta sijoittuu ilta-aikaan. Hakemus suoraan sähköpostiin. Tervetuloa iloiseen joukkoomme mukavien ihmisten, hevosten, pupujen ja kissojen kanssa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Oulu psykologia ja psykiatria Oulu muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimintaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Alarmi Stables Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Haukipudas .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus