Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Etsimme tuotantotyöntekijöitä asiakasyrityksiimme!

Adecco Finland

Finland

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Coronaria Kuntoutus hakee Kuopioon SI-TERAPEUTTIA Etsimme SI-terapeutin koulutuksen omaavaa toimintaterapeuttia Pohjois-Savon toimipisteeseemme, Kuopioon. Käytössämme on SI-terapian toteutukseen soveltuvat tilat ja tiimiimme kuuluu jo yksi SI-terapeutti. Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta sekä intoa kehittää toimintaa. Työ edellyttää SI-terapeutin koulutuksen. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi joustavan työajan, hyvät työvälineet sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Kuopio psykologia ja psykiatria Kuopio muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimintaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Coronaria Kuntoutus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus