Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA Taysin Kehitysvammahuollon tukikeskus tarjoaa kuntien peruspalvelujen tukena yksilöllisesti toteutettuja määräaikaisia tutkimus-, hoito- ja kuntoutusjaksoja kaikenikäisille kehitysvammaisille asiakkaille. Avoin toimi: 178)TOIMINTATERAPEUTIN toimi kehitysvammahuollon toimialueella. Kelpoisuusehtona on laillistettu toimintaterapeutti. Toimintaterapeutti toteuttaa ja kehittää asiakkaan päiväaikaista toimintaa yhdessä toiminnallisen kuntoutuksen yksikön muun henkilöstön kanssa sekä vastaa tukikeskuksen toimintaterapian toteutuksesta. Toimen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Jämijärvi psykologia ja psykiatria Jämijärvi muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimintaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jämijärvi .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus