Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA Taysin Kehitysvammahuollon tukikeskus tarjoaa kuntien peruspalvelujen tukena yksilöllisesti toteutettuja määräaikaisia tutkimus-, hoito- ja kuntoutusjaksoja kaikenikäisille kehitysvammaisille asiakkaille. Avoin toimi: 178)TOIMINTATERAPEUTIN toimi kehitysvammahuollon toimialueella. Kelpoisuusehtona on laillistettu toimintaterapeutti. Toimintaterapeutti toteuttaa ja kehittää asiakkaan päiväaikaista toimintaa yhdessä toiminnallisen kuntoutuksen yksikön muun henkilöstön kanssa sekä vastaa tukikeskuksen toimintaterapian toteutuksesta. Toimen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Jämijärvi psykologia ja psykiatria Jämijärvi muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria Jämijärvi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimintaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jämijärvi .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa