Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Turun Cheerleadingseura Smash ry on cheerleadingiin ja cheerdanceen erikoistunut urheiluseura. Seurassa harrastaa yli 400 lasta, nuorta ja aikuista useissa harraste- ja kilpajoukkueissa. Seurassa työskentelee 48 valmentajaa, toimistotyöntekijä sekä harjoitushallin valvoja Haemme nyt toiminnanjohtajaa kehittämään seuran toimintaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2016 alkaen. Toiminnanjohtajan työnkuvaan kuuluu -yhdistyksen operatiivisesta toiminnasta ja kehittämisestä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Turku johtajapositiot Turku kulttuurialan tehtävät Turku taidealan tehtävät Turku johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot kulttuurialan tehtävät taidealan tehtävät Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toiminnanjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Turun cheerleading seura Smash ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus