Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Turun Cheerleadingseura Smash ry on cheerleadingiin ja cheerdanceen erikoistunut urheiluseura. Seurassa harrastaa yli 400 lasta, nuorta ja aikuista useissa harraste- ja kilpajoukkueissa. Seurassa työskentelee 48 valmentajaa, toimistotyöntekijä sekä harjoitushallin valvoja Haemme nyt toiminnanjohtajaa kehittämään seuran toimintaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2016 alkaen. Toiminnanjohtajan työnkuvaan kuuluu -yhdistyksen operatiivisesta toiminnasta ja kehittämisestä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Turku johtajapositiot Turku kulttuurialan tehtävät Turku taidealan tehtävät Turku johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot kulttuurialan tehtävät taidealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toiminnanjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Turun cheerleading seura Smash ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus