Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 18.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kunnarlan laidunnus ry:n toiminnanjohtajan tehtävät. Kunnarlan laidunnus ry on paikallisesti toimiva yhdistys, jonka tavoitteena on edistää laidunnustoimintaa. Toiminnanjohtaja toimii yhdistyksen hallituksen ohjauksessa. Toiminnanjohtajan tehtäviä ovat mm. yhdistyksen vuosikellon suunnittelu, yhdistyksen viestinnästä vastaaminen, MaVi tukihakujen teko, yhdistyksen tapahtumien organisointi ja päivittäistoiminnan johtaminen laidunkauden aikana....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot kulttuurialan tehtävät taidealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toiminnanjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.09.2016 ja sen on julkaissut Kunnarlan laidunnus ry. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus