Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Kunnarlan laidunnus ry:n toiminnanjohtajan tehtävät. Kunnarlan laidunnus ry on paikallisesti toimiva
yhdistys, jonka tavoitteena on edistää laidunnustoimintaa. Toiminnanjohtaja toimii yhdistyksen hallituksen ohjauksessa. Toiminnanjohtajan tehtäviä ovat mm. yhdistyksen vuosikellon suunnittelu, yhdistyksen viestinnästä vastaaminen, MaVi tukihakujen teko, yhdistyksen tapahtumien organisointi ja päivittäistoiminnan johtaminen laidunkauden aikana.

Web-osoite: http://kunnarlanlaidunnus.weebly.com Työnantaja: Kunnarlan laidunnus ry Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Alkuvuosi 2017, sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Eija Tukiainen eija.tukiainen@gmail.com Ilmoitus jätetty: 18.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toiminnanjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.09.2016 ja sen on julkaissut Kunnarlan laidunnus ry. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa