Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SAIMAAN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HAKEE TOIMINNANJOHTAJAA Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta hakee toiminnanjohtajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 28.11.2016 alkaen. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus. Työsuhde muodostetaan yhdessä Saimaan ammattikorkeakoulun kanssa. Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta on yli 3000 opiskelijan edunvalvontajärjestö. Opiskelijakunnan asema perustuu ammattikorkeakoululakiin. Toiminnanjohtajan toimenkuvaan kuuluvat: - järjestön taloushallinto - järjestön asiakirjahallinto - sidosryhmäyhteistyö - opiskelijakunnan hallituksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Lappeenranta johtajapositiot Lappeenranta kulttuurialan tehtävät Lappeenranta taidealan tehtävät Lappeenranta johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot kulttuurialan tehtävät taidealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toiminnanjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus