Duunitori suosittelee
CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

CEO for One Month — Unelmien Kesätyö

Adecco

Helsinki

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule mukaan kehittämään uutta osuuskuntaa! Mediakunta hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Mediakunta on Suomen Journalistiliiton perustama journalistien ja viestintäalan ammattilaisten osuuskunta. Toiminnanjohtajan työtehtäviä ovat muun muassa: - Osuuskunnan johtaminen ja kehittäminen, uusien jäsenien rekrytointi ja hyväksyminen - Työtilaisuuksien etsiminen jäsenille - Tilaisuuksien järjestäminen Työtehtäviin kuuluu myös käytännön asioita: - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Hakaniemi() johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Helsinki johtajapositiot Hakaniemi() johtajapositiot Helsinki kulttuurialan tehtävät Hakaniemi() kulttuurialan tehtävät Helsinki taidealan tehtävät Hakaniemi() taidealan tehtävät Helsinki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot kulttuurialan tehtävät taidealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toiminnanjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Mediakunta Osk. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus