Duunitori suosittelee
Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule mukaan kehittämään uutta osuuskuntaa! Mediakunta hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Mediakunta on Suomen Journalistiliiton perustama journalistien ja viestintäalan ammattilaisten osuuskunta. Toiminnanjohtajan työtehtäviä ovat muun muassa: - Osuuskunnan johtaminen ja kehittäminen, uusien jäsenien rekrytointi ja hyväksyminen - Työtilaisuuksien etsiminen jäsenille - Tilaisuuksien järjestäminen Työtehtäviin kuuluu myös käytännön asioita: - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Hakaniemi() johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Helsinki johtajapositiot Hakaniemi() johtajapositiot Helsinki kulttuurialan tehtävät Hakaniemi() kulttuurialan tehtävät Helsinki taidealan tehtävät Hakaniemi() taidealan tehtävät Helsinki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot kulttuurialan tehtävät taidealan tehtävät Hakaniemi() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toiminnanjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Mediakunta Osk. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hakaniemi (00530) .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa