Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule mukaan kehittämään uutta osuuskuntaa! Mediakunta hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Mediakunta on Suomen Journalistiliiton perustama journalistien ja viestintäalan ammattilaisten osuuskunta. Toiminnanjohtajan työtehtäviä ovat muun muassa: - Osuuskunnan johtaminen ja kehittäminen, uusien jäsenien rekrytointi ja hyväksyminen - Työtilaisuuksien etsiminen jäsenille - Tilaisuuksien järjestäminen Työtehtäviin kuuluu myös käytännön asioita: - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Hakaniemi() johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Helsinki johtajapositiot Hakaniemi() johtajapositiot Helsinki kulttuurialan tehtävät Hakaniemi() kulttuurialan tehtävät Helsinki taidealan tehtävät Hakaniemi() taidealan tehtävät Helsinki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot kulttuurialan tehtävät taidealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toiminnanjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Mediakunta Osk. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hakaniemi (00530) .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus