Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Tule mukaan kehittämään uutta osuuskuntaa!

Mediakunta hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Mediakunta on Suomen Journalistiliiton perustama journalistien ja viestintäalan ammattilaisten osuuskunta.

Toiminnanjohtajan työtehtäviä ovat muun muassa:

- Osuuskunnan johtaminen ja kehittäminen, uusien jäsenien rekrytointi ja hyväksyminen
- Työtilaisuuksien etsiminen jäsenille
- Tilaisuuksien järjestäminen

Työtehtäviin kuuluu myös käytännön asioita:

- Jäsenien laskujen ja työsopimuksien hyväksyminen osuuskunnan tietojärjestelmässä
- Puhelin- ja sähköpostiasiakaspalvelu
- Yhteydenpito osuuskunnan jäseniin ja kirjanpitäjään sekä Journalistiliittoon.

Osuuskunta on Journalistiliiton uusi jäsenpalvelu, jossa rakennetaan menestyvä osuuskunta tyhjästä. Toiminnanjohtaja on osuuskunnan keulakuva ja ainoa työntekijä. Arvostamme dynaamista ja kehitysorientoitunutta tapaa toimia sekä valmiutta hoitaa käytännön asioita.

Itsensätyöllistäjien eri työmuotojen sekä media-alan, alan työehtojen ja sopimuskäytäntöjen tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme, että henkilöllä on kokemusta taloushallinnosta, budjetoinnista ja sen seuraamisesta. Arvostamme ruotsin ja englannin kielen osaamista. Toiminnanjohtajan kokoaikainen kuukausipalkka on 2 900 euroa. Työntekijä voi esittää oman työaikatoiveensa, joka suhteutetaan palkkaan. Työssä ei ole kilpailukieltoa muille työantajille tai toimeksiantajille. Työsuhteen alkuvaiheessa toivomme, että henkilö pystyisi kokopäiväiseen työhön.

Toiminnanjohtajalle järjestetään perehdytystä media-alasta ja itsensätyöllistämisestä Suomen Journalistiliiton tiloissa Helsingissä. Toivottu aloitusajankohta on 1.12.2016 tai myöhemmin sopimuksen mukaan. Työsuhdetta voi hoitaa etänä eikä se vaadi läsnäoloa työpisteellä.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV tulee toimittaa viimeistään 24.10.2016 klo 23:59 mennessä osoitteeseen rekrytointi@mediakunta.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa osuuskunnan puheenjohtaja Jussi Salokangas puhelinaikana ma 17.10. klo 10:00-11:00 ja ke 19.10. klo 13:00-14:00, p. 050 3776 211. Hakemuksen perusteella kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

Web-osoite: http://www.mediakunta.fi Työnantaja: Mediakunta Osk Sijainti: 00530 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, sopimuksen mukaan myöhemmin Yhteystiedot: jussi.salokangas@journalistiliitto.fi Hakemukset: rekrytointi@mediakunta.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00530 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toiminnanjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Mediakunta Osk. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hakaniemi (00530) , osoitteessa 00530 HELSINKI .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa