Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen aktiivisesta johtamisesta ja kehittämisestä yhteistyössä yhdistyksen hallituksen kanssa. Tehtäviin kuuluu lisäksi jäsenneuvonta, jäsenhankinta ja toiminnan operatiivinen toteutus yhdessä järjestösihteerin kanssa. Jatkuva vuoropuhelu alan asiantuntijoiden, päättäjien ja jäsenistön kanssa on osa keskeistä työn sisältöä. Toiminnanjohtaja toimii myös kouluttajana yhdistyksen tilaisuuksissa ja vastaa jäsenviestinnästä jäsenlehden ja uutiskirjeen välityksellä. Valittavalta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Oulu johtajapositiot Oulu kulttuurialan tehtävät Oulu taidealan tehtävät Oulu johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot kulttuurialan tehtävät taidealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toiminnanjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Suomen Kiinteistöyhdistys ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus