Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen aktiivisesta johtamisesta ja kehittämisestä yhteistyössä yhdistyksen hallituksen kanssa. Tehtäviin kuuluu lisäksi jäsenneuvonta, jäsenhankinta ja toiminnan operatiivinen toteutus yhdessä järjestösihteerin kanssa. Jatkuva vuoropuhelu alan asiantuntijoiden, päättäjien ja jäsenistön kanssa on osa keskeistä työn sisältöä. Toiminnanjohtaja toimii myös kouluttajana yhdistyksen tilaisuuksissa ja vastaa jäsenviestinnästä jäsenlehden ja uutiskirjeen välityksellä.

Valittavalta henkilöltä odotamme asumiseen ja kiinteistön ylläpitämiseen liittyvien säännösten tuntemusta ja alan juridiikan soveltamistaitoa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää lisäksi hyviä markkinointi- ja yhteistyötaitoja, sekä kykyä ja halua vaikuttaa asioihin. Hyvät neuvottelutaidot, sekä aito kiinnostus toimialaa kohtaan ovat tärkeitä ominaisuuksia. Arvostamme soveltuvaa korkeakoulu- tai opistotasoista tutkintoa sekä näyttöjä toimialan vastuullisissa tehtävissä toimimisesta.

Web-osoite: http://www.kiinteistoyhdistysoulu.fi Työnantaja: Pohjois-Suomen Kiinteistöyhdistys ry Sijainti: Kirkkokatu 53, 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Pekka Luoto, 040 8441371, pekka.luoto@kiinteistoliitto.fi Hakemukset: http://www.kiinteistoyhdistysoulu.fi/ajankohtaista/ Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kirkkokatu 53, 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toiminnanjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Suomen Kiinteistöyhdistys ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Kirkkokatu 53, 90100 OULU .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa