Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin toimistotyöntekijää, jonka tehtäviin kuuluu kuorittaminen ja mahdollisesti tallentaminenkin. Tehtävän kesto on vielä tässä vaiheessa epävarmaa, mutta työ saattaa mahdollisesti jatkua pidempäänkin. Hakijalta toivomme tarkkuutta ja reippautta. Sopinee esimerkiksi välivuottaan viettävälle henkillölle.

Mikäli kiinnostuit, otathan pikaisesti yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Toimialapalvelu Ritva Suominen Oy on vuokrannut ja rekrytoinut henkilökuntaa menestyksellisesti jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Palvelemme asiakkaitamme pääkaupunkiseudun lisäksi myös Turun ja Salon alueilla.

Web-osoite: http://www.toimialapalvelu.com Työnantaja: Toimialapalvelu Ritva Suominen Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Heti tai sop.muk. Yhteystiedot: Mirja Pietikäinen Puh: 050 560 1144 Sähköposti: mirja.pietikainen@toimialapalvelu.com Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Toimialapalvelu Ritva Suominen Oy Y-tunnus 0877547-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

341 000 € -15 %

Liiketoiminnan tulos

-14 000 € -180 %

Henkilöstö

16 -7

Liikevoitto-%

-4 % -300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Toimialapalvelu Ritva Suominen Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa