Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin (Myllypuro ja lähiympäristö) porrassiivoojia pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Toivomme sinulta riittävää suomenkielen halllintaa, ahkeraa otetta työhön sekä ajokorttia.

Mikäli kiinnostuit, otathan viipymättä yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Toimialapalvelu Ritva Suominen Oy on vuokrannut ja rekrytoinut työvoimaa menestyksellisesti jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Web-osoite: http://www.toimialapalvelu.com Työnantaja: Toimialapalvelu Ritva Suominen Oy Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Toimialapalvelu Ritva Suominen Oy Mirja Pietikäinen, Tikkurilantie 68 C, 01300 Vantaa Sähköposti: mirja.pietikainen@toimialapalvelu.com Puh: 050 560 1144 Hakemukset: http://www.toimialapalvelu.com/sivut/tyohakemuskaavake.html Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Yritystiedot

Toiminimi Toimialapalvelu Ritva Suominen Oy Y-tunnus 0877547-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

341 000 € -15 %

Liiketoiminnan tulos

-14 000 € -180 %

Henkilöstö

16 -7

Liikevoitto-%

-4 % -300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Porrassiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Toimialapalvelu Ritva Suominen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa