Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme 110 kV voimajohtoprojektiin työturvallisuusvalvojaa, jonka ensisisjaisena tehtävänä on vastata työmaan työturvallisuuden koordinnoinnista ja raportoinnista. Lisäksi työtehtävään kuuluvat projektin hoitamiseen liitttyvät avustavat tehtävät. Työkohde sijaitsee Hämeenlinnan ja Valkeakosken välillä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Hämeenlinna vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Hämeenlinna tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi TLT-Building Oy Y-tunnus 2396232-5 Toimiala Sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työturvallisuusvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut TLT-Building Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus