Duunitori suosittelee
Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TKM Group on alansa markkinajohtaja ja maailman suurimpia terävalmistajia. Konsernin henkilömäärä on n. 1000 ja liikevaihto n. 130 M€. TKM TTT Finland Oy on puunjalostusteollisuuden terien markkinajohtaja Suomessa. Yhtiön pääkonttori tuotantolaitoksineen sijaitsee Akaan Toijalassa. Valtaosa tuotteista menee vientiin noin 50 maahan ja kaikkiin maanosiin. Yhtiön palveluksessa on n. 110 ammattilaista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Akaa osto- ja hankinta-alan hallinto Akaa osto- ja hankinta-alan tehtävät osto- ja hankinta-alan hallinto Akaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi TKM TTT Finland Oy Y-tunnus 1048956-7 Toimiala Työkalujen valmistus Rinnakkaistoiminimet IKS Finland, Terätuote, TTT Technology

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ostopäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut TKM TTT Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Akaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa