Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

WorkPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 800 henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Etsimme asiakasyrityksellemme iloisia, energisiä ja ahkeria astiahuoltajia ravintoloihin ympäri pääkaupunkiseutua. Työ on iltapainotteista ja vuoroja on vaihtelevasti oman käytettävyyden mukaan. Paikkoja auki runsaasti.

Hakijalta odotamme:

- ripeyttä ja tunnollisuutta
- motivaatiota
- rehellisyyttä ja tarkkuutta
- kykyä toimia kiireessä
- mahdollisuuden työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin

Tarjoamme:

- kivat työkaverit
- mahdollisuuden toimia arvostetuissa ravintoloissa
- hyvää ja opettavaista työkokemusta erilaisissa kohteissa

Työt alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Sopii myös henkilölle, joka ei puhu sujuvaa suomea. Täytä hakemus kotisivuillamme niin pyydämme haastatteluun.

Emme käsittele sähköpostihakemuksia

Web-osoite: http://www.workpower.fi Työnantaja: Workpower Oy, Hki Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.workpower.fi Hakemukset: https://rekrytointi.workpower.fi/rekrytointi/workpower/?action=tyopaikat&id=1811 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tiskari / Astiahuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Workpower Oy, Hki. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa