Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme TISKARIA pikkujoulusesonkiin asiakasyrityksellemme Oulun alueelle. ASENNE RATKAISEE!! Odotamme hakijoilta rautaista asennetta ja kykyä toimia paineen alla. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Työ sopiii hyvin esim. opiskelijalle tai lisätuloja kaipaavalle. Palkkaus: Tes:n mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo oisoitteeseen kustaa@suomenturvamiehet.com...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Oulu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Oulu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tiskaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Turvamiehet Ky/StaffTeam GROUP. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90100 - Oulu .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa