Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Web Graphic Designer, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Marketing Visionaries

Sinebrychoff / co MPS

Kerava

Senior Frontend Developer

Zervant Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HAEMME KORIMEKAANIKKOA Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä alan koulutusta sekä kokemusta vauriokorjauksesta. Tiimityö ja asiakaspalvelu kuuluvat päivittäiseen toimenkuvaasi. Hyvän asiakaspalvelutavan ymmärtäminen sekä huolellinen työskentely ovat perusedellytys laadukkaan työn tekemiselle. Työ on itsenäistä, monipuolista sekä korkeaa omatoimisuutta vaativaa. Vastuunkanto ja omatoimisuus ovat sinulle luontaista. Olet kyvykäs oppimaan uutta sekä halukas kehittymään ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Joensuu ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Joensuu koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Timosen Auto Oy Y-tunnus 0168120-7 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Korimekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Timosen Auto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus