Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HAEMME KORIMEKAANIKKOA Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä alan koulutusta sekä kokemusta vauriokorjauksesta. Tiimityö ja asiakaspalvelu kuuluvat päivittäiseen toimenkuvaasi. Hyvän asiakaspalvelutavan ymmärtäminen sekä huolellinen työskentely ovat perusedellytys laadukkaan työn tekemiselle. Työ on itsenäistä, monipuolista sekä korkeaa omatoimisuutta vaativaa. Vastuunkanto ja omatoimisuus ovat sinulle luontaista. Olet kyvykäs oppimaan uutta sekä halukas kehittymään ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Joensuu ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Joensuu koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Timosen Auto Oy Y-tunnus 0168120-7 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Korimekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Timosen Auto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus