Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme timanttiporaria / -sahuria Uudenmaan-alueelle vaihteleviin kohteisiin. Hakijoilta edellytämme: Ajokorttia, Työturvallisuuskortti, Puhut ja ymmärrät hyvin suomea, hyvää fyysistä kuntoa sekä ahkera, oma-alotteinen ote työhön. Hakemukset sähköpostitse [email protected] Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kaivos- ja metallialan tehtävät Kerava koneteollisuuden tehtävät Kerava tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kerava puu- ja metallialan tehtävät Kerava kaivos- ja metallialan tehtävät koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Timanttiporaus Pika Oy Y-tunnus 2562240-4 Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Timanttiporari / -sahuri, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Timanttiporaus Pika Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus