Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

JOB4ALL Oy on vuonna 2015 perustettu henkilöstövuokrauksen moniosaaja. Kauttamme työllistytään mm kuljetusalan, kaupan alan, palvelu ja varasto alojen, hoiva alojen ja monien muiden alojen erinäisiin tehtäviin. Palkkauksen osalta neuvottelemme tehtävien ja kokemuksen mukaisen palkkauksen, kuitenkin minimissään ala kohtaisen työehtosopimuksen mukaisesti. Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista timanttiporaajaa/sahaajaa työmaille pk-seudun alueella. Hakijalta edellytämme: Aiempaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Helsinki kaivos- ja metallialan tehtävät Helsinki koneteollisuuden tehtävät Helsinki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Helsinki talonrakennus kaivos- ja metallialan tehtävät koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Timanttiporaaja/Sahaaja/pk-seutu, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut JOB4ALL OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus