Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Haetaan pääkaupunkiseudun saneeraus- ja uudiskohteisiin pätevää itsenäiseen työskentelyyn pystyvää TIMANTTIPORAAJAA/-SAHAAJAA. Ajokortti ja suomen kielen taito välttämätön. Työ tulee sisältämään timantti-, purku-, kone- ja rakennustöitä Uudenmaan alueella. Yhteydenotot SÄHKÖPOSTITSE. Töiden aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Web-osoite: http://www.psk-group.fi/ Työnantaja: PSK group Oy Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti / sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Timo Kareisto, p. 040 670 0997, info@psk-group.fi Hakemukset: info@psk-group.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Timanttiporaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut PSK group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa