Duunitori suosittelee
Operatiivinen ostaja, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Haemme kahta kirjanpitäjää CoFi Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme ssa-aikaisia asiakaspalvelijoita ja tilausten käsittelijöitä Haluatko olla osana menestyvää ja globaalia startup yritystä? Toimit korkean palvelutasomme mukaisesti asiakaspalvelun, neuvonnan ja tilaustenkäsittelyn tehtävissä. Työskentelet osana foodoran osaavaa ja energistä operatiivista tiimiä. Työtehtäviisi kuuluu puheluihin vastaaminen, asiakkaiden kontaktointi, tilausten vastaanotto, toimiston hallinnolliset tehtävät sekä monet perusrutiinit, kuten kuskien ohjeistaminen ja logistiikkaketjusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Helsinki taloushallinto Helsinki osto- ja hankinta-alan tehtävät taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasneuvoja, puhelinpalvelu, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Foodora Finland Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus