Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme tulevan talvisesongin ajaksi linja-autonkuljettajia. Odotamme kuljettajiltamme hyvää asiakaspalvelutaitoa sekä joustavuutta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa asiakaspalvelutilanteissa. Edellytämme hyvää Suomen kielen taitoa. Työajoissa vaaditaan joustavuutta. Asunnon hankinnassa avustamme....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kittilä henkilötieliikenteen kuljetus Kittilä raskaan kaluston käyttö Kittilä kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus raskaan kaluston käyttö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tilausliikenne Olli Oy Y-tunnus 0985235-7 Toimiala Linja-autojen tilausliikenne Rinnakkaistoiminimet Ollibus, Levin Hinauspalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Linja-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Tilausliikenne Olli Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kittilä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus