Duunitori suosittelee
Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 24.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme raudan kovaa ammattilaista tai juuri kurssilta valmistunutta kuljettajaa Taksi ja Tilausajoon Tilausliikenne Blue Cart oy:n palvelukseen Helsinkiin. Jos olet ulospäin suuntautuva hyvä joukkuepelaaja ja iloinen asiakaspalvelija joka ei pelkää laittaa pukua päälle tai kravattia kaulaan, Saatat olla oikea tyyppi meidän Tiimiimme. Työkaluina meillä on E Mersuja ja A6 Audeja, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki henkilötieliikenteen kuljetus Helsinki kevyt tavaraliikenne Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus kevyt tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tilausliikenne Blue Cart Oy Y-tunnus 1700891-4 Toimiala Taksiliikenne

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonkuljettaja, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 24.09.2016 ja sen on julkaissut Tilausliikenne Blue Cart Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus