Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme raudan kovaa ammattilaista tai juuri kurssilta valmistunutta kuljettajaa Taksi ja Tilausajoon Tilausliikenne Blue Cart oy:n palvelukseen Helsinkiin.
Jos olet ulospäin suuntautuva hyvä joukkuepelaaja ja iloinen asiakaspalvelija joka ei pelkää laittaa pukua päälle tai kravattia kaulaan, Saatat olla oikea tyyppi meidän Tiimiimme.
Työkaluina meillä on E Mersuja ja A6 Audeja, Ford Custom tila-auto ja Pikkubusseja joten D1 kortista ei myöskään haittaa ole jos sellainen taskusta löytyy.
Kaikki automme on siistejä edustusautoja ja alle kahden vuoden ikäisiä. Kun kaikki pitävät auton puhtaana on sillä mukava myös lähteä töihin.
Meiltä löytyy hyvä talli missä on kaikki tarvittavat välineet niin henkilökohtaiseen kuin auton siisteyteen ja onhan se mukavaa myös talvipakkasella kun voi jättää lämpöiseen oman auton työvuoron ajaksi.
Tallimme sijaitsee Tattariharjussa aivan Malmin lentokentän kupeessa.
Jos kiinnostuit ota yhteyttä ja tule käymään niin jutellaan tarkemmin lisää.

Työnantaja: Tilausliikenne Blue Cart Oy Sijainti: Harkkoraudantie 6, 00700 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Risto Karhu, Puh: 050 574 7745, info@bluecart.fi Ilmoitus jätetty: 24.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 18:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Harkkoraudantie 6, 00700 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Tilausliikenne Blue Cart Oy Y-tunnus 1700891-4 Toimiala Taksiliikenne

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 288 000 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

32 000 € -70 %

Henkilöstö

12 0

Liikevoitto-%

2 % -78 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonkuljettaja, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 24.09.2016 ja sen on julkaissut Tilausliikenne Blue Cart Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Harkkoraudantie 6, 00700 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa