Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 24.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme raudan kovaa ammattilaista tai juuri kurssilta valmistunutta kuljettajaa Taksi ja Tilausajoon Tilausliikenne Blue Cart oy:n palvelukseen Helsinkiin. Jos olet ulospäin suuntautuva hyvä joukkuepelaaja ja iloinen asiakaspalvelija joka ei pelkää laittaa pukua päälle tai kravattia kaulaan, Saatat olla oikea tyyppi meidän Tiimiimme. Työkaluina meillä on E Mersuja ja A6 Audeja, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki henkilötieliikenteen kuljetus Helsinki kevyt tavaraliikenne Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus kevyt tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tilausliikenne Blue Cart Oy Y-tunnus 1700891-4 Toimiala Taksiliikenne

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonkuljettaja, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 24.09.2016 ja sen on julkaissut Tilausliikenne Blue Cart Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00700 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus