Duunitori suosittelee
Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tikkurilan Palloseura järjestää keväisin, kesäisin ja syksyisin Aktia futisleikkistä. Tulevana keväänä futisleikkistä järjestetään kolmena arki-iltana (ma-ti-ke) Tikkurilassa, Ilolassa ja Hiekkaharjussa klo 17:15-18:00 ja klo 18:00-18:45 Futisleikkis-toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikuntaleikkejä, jalkapallon perusteita ja hauskoja temppuratoja. Leikinomaisuus, monipuolisuus sekä kannustava ilmapiiri ovat toimintamme tavoitteita. Pääohjaajina toimivat pitkään lasten ohjauksessa mukana olleet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Vantaa musiikki- ja viihdealan tehtävät Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi tikkurilan palloseura Y-tunnus 0197110-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Futisleikkikoulun ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Tikkurilan Palloseura ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01350 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus