Duunitori suosittelee
Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tikkurilan Palloseura järjestää keväisin, kesäisin ja syksyisin Aktia futisleikkistä. Tulevana keväänä futisleikkistä järjestetään kolmena arki-iltana (ma-ti-ke) Tikkurilassa, Ilolassa ja Hiekkaharjussa klo 17:15-18:00 ja klo 18:00-18:45

Futisleikkis-toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikuntaleikkejä, jalkapallon perusteita ja hauskoja temppuratoja. Leikinomaisuus, monipuolisuus sekä kannustava ilmapiiri ovat toimintamme tavoitteita. Pääohjaajina toimivat pitkään lasten ohjauksessa mukana olleet aikuiset.
Odotamme sinulta futistaustaa ja positiivista asennetta työtehtävään. Lasten kanssa jämäkkyyttä ja täsmällisyyttä. Hyvää kommunikointitaitoa sekä oma-aloitteisuutta.

Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja. Yhdistämme eri lähtökohdista tulevia ihmisiä; pelaajia ja toimihenkilöitä. Toimivat valmennus- ja koulutusohjelmat varmistavat tasavertaiset mahdollisuudet jokaiselle osallistua, kehittyä, harrastaa sekä kilpailla.
Tuttu ja turvallinen kasvuympäristö luo jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omasta lähtökohdastaan omalle huipulle.
www.tikkurilanpalloseura.fi

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa sähköpostilla tapio.rostedt@tips.fi 30.11.2016 mennessä.
Lisätietoa työtehtävästä antaa Juha Kiviharju, juha.kiviharju(at)tips.fi, 050 346 5240

Web-osoite: http://tips.fi Työnantaja: Tikkurilan Palloseura ry Sijainti: 01350 VANTAA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Tammikuu 2017 Yhteystiedot: Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa sähköpostilla tapio.rostedt@tips.fi 30.11.2016 mennessä. Lisätietoa työtehtävästä antaa Juha Kiviharju, juha.kiviharju(at)tips.fi, 050 346 5240 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01350 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi tikkurilan palloseura Y-tunnus 0197110-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Futisleikkikoulun ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Tikkurilan Palloseura ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01350 - Vantaa , osoitteessa 01350 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa