Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tikkurilan Palloseura järjestää keväisin, kesäisin ja syksyisin Aktia futisleikkistä. Tulevana keväänä futisleikkistä järjestetään kolmena arki-iltana (ma-ti-ke) Tikkurilassa, Ilolassa ja Hiekkaharjussa klo 17:15-18:00 ja klo 18:00-18:45 Futisleikkis-toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikuntaleikkejä, jalkapallon perusteita ja hauskoja temppuratoja. Leikinomaisuus, monipuolisuus sekä kannustava ilmapiiri ovat toimintamme tavoitteita. Pääohjaajina toimivat pitkään lasten ohjauksessa mukana olleet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Vantaa musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi tikkurilan palloseura Y-tunnus 0197110-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Futisleikkikoulun ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Tikkurilan Palloseura ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus