Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Tikkurila on johtava maalialan ammattilainen Pohjoismaissa ja Venäjällä. Olemme perinteikäs suomalainen yritys, joka toimii nykyään 14 maassa. Laadukkaiden tuotteiden ja kattavien palvelujen avulla varmistamme markkinoiden parhaan käyttäjäkokemuksen. Tikkurilan liikevaihto vuonna 2015 oli 584 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 3 100, josta Suomessa noin 600 henkilöä. Arvomme luottamus, innovatiivisuus ja ammattilaisuus luovat perustan toiminnallemme.
www.tikkurilagroup.fi

Tekninen maalausasiantuntija

Etsimme kasvumme tueksi uutta teknistä maalausasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Tikkurilaan.

Tehtävänäsi on vastata itsenäisesti koemaalausten onnistumisesta, aikatauluista, tuloksista sekä hyvästä asiakaspalvelusta. Tämä tarkoittaa koeajojen suorittamista ja asiakkaan auttamista eri pintakäsittelyratkaisuissa, joissa molemmissa tarvitaan myös fyysisiä ponnisteluja. Keskityt tehtävässäsi puun teolliseen tekniseen tukeen ja työskentelet eri sidosryhmien kanssa - sekä omissa että asiakkaan tiloissa.

Toinen merkittävä vastuualueesi tulee olemaan koulutusten ja tilaisuuksien pitäminen sekä niihin liittyvien materiaalien valmisteleminen. Lisäksi teet teknistä dokumentaatiota ja avustat markkinointimateriaalin tuotossa ja kaikki tämä in English.

Sinulle Tikkurila tarjoaa vakituisen työsuhteen mukavassa työyhteisössä, erinomaiset edut sekä innostavan ja motivoivan työpaikan kehittyä työurallasi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää teollisen maalauksen tuntemusta, ruiskutustaitoa, sujuvaa kommunikointikykyä ja hyvää englannin kielen taitoa. Taustallasi sinulla on pintakäsittelytekniikan tai kemian alan koulutus. Omaat aidon palveluasenteen ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Lisäksi halu esiintyä ja matkustaa Tikkurilan toiminta-alueella ovat tässä tehtävässä olennaisia.

Persoonana luot ympärillesi miellyttävän ilmapiirin sekä olet aktiivinen ja oma-aloitteinen toimien Tikkurilan arvojen mukaisella tavalla.

Lisätietoja:
Voit halutessasi keskustella tehtävästä haussa avustavan Pleinert & Partner Finland Oy:n konsultin Lasse Fredénin kanssa p. 040 511 6311. Mikäli et tavoita häntä, voit jättää soittopyynnön. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään su 30.10. osoitteeseen lasse.freden@pleinertpartner.com.

Web-osoite: http://www.tikkurilagroup.fi Työnantaja: Tikkurila Oyj Sijainti: Kuninkaalantie 1, 01300 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan välittömästi Yhteystiedot: Lasse Fredén p. 040 511 6311 lasse.freden@pleinertpartner.com Hakemukset: lasse.freden@pleinertpartner.com Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuninkaalantie 1, 01300 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Tikkurila Oyj Y-tunnus 0197067-4 Toimiala Maalien, lakan, painovärien yms. valmistus Rinnakkaistoiminimet Tikkurilan Väritehtaat, Nokian Laatumaalit, Tikkurila Coatings

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

191 282 000 € -9 %

Liiketoiminnan tulos

23 077 000 € -13 %

Henkilöstö

607 -5

Liikevoitto-%

12 % -8 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen maalausasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Tikkurila Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Kuninkaalantie 1, 01300 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa