Duunitori suosittelee
Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme etsii ostolaskujen käsittelijää noin vuoden kestävään työsuhteeseen. Ostolaskujen käsittelyn lisäksi työnkuva pitää sisällään avustavia kirjanpidollisia toimia sekä osallistumista reskontran hoitoon. Asiakas edellyttää kokemusta vastaavien työtehtävien hoidosta. Yritys on kehittyvä, innovatiivinen ja menestynyt. Myös tätä odotetaan hakijalta. Työtahti on tiukka ja työ itsessään vaatii tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta. Jos pidät työskentelystä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Porvoo taloushallinto Porvoo osto- ja hankinta-alan tehtävät taloushallinto Porvoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tiinaliisa Oy Y-tunnus 1818494-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ostolaskujen käsittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Tiinaliisa oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa