Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Controller

Cargotec

Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä keikkatyösuhteeseen

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme etsii ostolaskujen käsittelijää noin vuoden kestävään työsuhteeseen. Ostolaskujen käsittelyn lisäksi työnkuva pitää sisällään avustavia kirjanpidollisia toimia sekä osallistumista reskontran hoitoon. Asiakas edellyttää kokemusta vastaavien työtehtävien hoidosta. Yritys on kehittyvä, innovatiivinen ja menestynyt. Myös tätä odotetaan hakijalta. Työtahti on tiukka ja työ itsessään vaatii tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta. Jos pidät työskentelystä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Porvoo taloushallinto Porvoo osto- ja hankinta-alan tehtävät taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tiinaliisa Oy Y-tunnus 1818494-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ostolaskujen käsittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Tiinaliisa oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus