Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

Haemme Pankkitoiminnan palveluihin Henkilöasiakkaiden rahoituspalveluihin Kuopioon vakinaiseen työsuhteeseen

  

Tiimipäällikköä

 

Tehtävässäsi johdat tuloksellisesti tiimisi päivittäistä tuotantoprosessia. Vaikutat eri asiakassegmenttien asiakaspalvelukokemukseen sekä takaat palvelun toimintavarmuuden ja korkean laadun toimintaympäristön muutokset huomioiden. Osallistut oman vastuualueesi tuotteiden, palveluiden, prosessien ja järjestelmien kehittämiseen, sekä uusien käytäntöjen jalkautukseen. Toimit ryhmäsi jäsenten valmentavana esimiehenä ja vastaat henkilöstön johtamisesta, käytännön HR-asioista sekä suorituksen ja osaamisen johtamisesta. Varmistat omalta osaltasi strategian toteutumisen arjessa.

 

Tehtävässä menestymisen edellytykset

 

Omaat jo kokemuksen kautta hankittuja esimiestaitoja, kuten hyvää henkilöstö- ja valmentamisosaamista. Tunnet rahoitusalaa syvällisesti myös lainsäädännön ja viranomaismääräysten kannalta ja sinulla on vankka ammattikokemus alueen prosesseista, tehtävistä ja järjestelmistä. Sinulla on kaupallinen tai muu tehtävään soveltuva koulutus sekä sujuva englannin ja ruotsin kielitaito.

 

Lisäksi odotamme sinulta:
  • suorituksen ja muutoksen johtamistaitoja myös paineen alla
  • kykyä rakentaa yhteistyötä ja valmentaa tiimiä
  • asiakkaan odotusten tuntemista ja tunnistamista, sekä tahtoa vastata niihin
  • taitoa saada aikaan tuloksia sekä näyttöjä määrätietoisesta ja tavoitteellisesta työskentelystä


 

Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet, monipuolisen työnkuvan sekä hyvän tiimin ja mukavat kollegat.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kaisa Stigell ma 24.10. klo 8-9 puh. 050 368 1320 tai kaisa.stigell@op.fi

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi rekrypolun kautta viimeistään 31.10.2016.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja y ritysyhteydet sekä teetetään terveyskysely ja huumausainetesti.

Työnantaja: OP Sijainti: Pohjois-Savo Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: OP

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tiimipäällikkö, on ilmoitettu OP -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut OP. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pohjois-Savo , osoitteessa Pohjois-Savo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa