Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Maintpartner on pohjoismainen teollisuuden käyttö- ja kunnossapitopalveluja toimittava yritys. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan parhaan mahdollisen käytettävyyden vähentämällä tuotannon häiriöitä ja lisäämällä ennustavaa kunnossapitoa. Visiomme on olla Pohjois-Euroopan johtava teollisuuden käyttö- ja kunnossapitoyritys ja paras kumppani tuottavuuden nostamiseen. Henkilöstön määrä Suomessa on noin 1100 ja vuotuinen liikevaihto noin 125 miljoonaa euroa. Yhtiö on osa Maintpartner Groupia. Lisätietoja osoitteessa www.maintpartner.fi.

Haemme Kiteen yksikköömme tiimipäällikköä.

Tiimipäällikkö toimii tiimin asentajien esimiehenä, vastaa operatiivisesta ohjaamisesta, työn suunnittelusta ja projektien ohjaamisesta sekä hoitaa päivittäistä kommunikointia asiakasrajapinnassa. Koulutuksena tiimipäälliköltä vaaditaan insinöörin, teknikon tai vastaavan teknisen koulutuksen suorittamista. Arvostamme aiempaa kokemusta esimiestehtävistä, päivittäisestä kunnossapidosta, teollisuusympäristöstä, asennusliiketoiminnasta sekä mekaanisten asennusten tarjouslaskennasta

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä esimiestaitoja, itsenäistä työskentelykykyä, kykyä hoitaa ja kehittää kunnossapitotoimintaa ja asiakassuhdetta, asiakaspalvelutaitoja sekä englannin kielen hyvää hallintaa. Kokemus prosessiteollisuudesta ja projektitoiminnasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä osana monipuolista, ammattitaitoista ja yrittäjähenkistä organisaatiotamme. Pääset osaksi vahvaa kasvuyritystä, jossa panostetaan voimakkaasti uusien palveluiden, toimintamallien ja työkalujen kehittämiseen.

Web-osoite: http://www.maintpartner.fi Työnantaja: Maintpartner, Puhos Sijainti: 82430 PUHOS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Henkilöstöjohtaja Jari Syrjälä, p. 046 851 4616, jari.syrjala@maintpartner.com Hakemukset: http://www.maintpartner.fi/fi/toihin-maintpartnerille Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 82430 PUHOS

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tiimipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Maintpartner, Puhos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 82430 - Kitee , osoitteessa 82430 PUHOS .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa