Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Avaamme uuden toimipisteen Kouvolaan!
 
Etsimme
 
TIIMIN LÄHIESIMIESTÄ
 
rakentamaan paikallista tiimiä
 
Hyvinvointipalvelut Arjessa Oy / Oma Sydän käynnistää palvelutuotannon Kouvolan seudulla. Etsimme kokenutta ja verkostoitunutta sosiaalialan ammattilaista, jolla on kykyä ja innostusta rakentaa tiimi avattavaan toimipisteeseen ja toimia tiimin lähiesimiehenä. Oma paikallistuntemuksesi ja osaamisesi on avainasemassa toiminnan käynnistämisessä. Käynnistettäviin palveluihin kuuluvat sosiaalihuollon ja lastensuojelun avohuollon mukaiset avopalvelut, esim. perhetyö, ammatillinen tukihenkilötyö ja valvotut ja tuetut tapaamiset.
Lue lisää ja jätä hakemuksesi ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta.
Arjessa Yhtiöt

Hyvinvointipalvelut Arjessa Oy / Oma Sydän on osa Arjessa Yhtiöitä. Arjessa Yhtiöt tuottavat lastensuojelu- ja hyvinvointipalveluja noin 800 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaisen voimin.

Työnantaja: Hyvinvointipalvelut Arjessa Oy / Oma Sydän Sijainti: 45100, Kouvola, Suomi Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 45100, Kouvola, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tiimin lähiesimies, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinvointipalvelut Arjessa Oy / Oma Sydän. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola , osoitteessa 45100, Kouvola, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa