Duunitori suosittelee
Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö Destiaan (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

Tiimiesimies

 

Haemme Helsingin sairaalaamme tiimiesimiestä. Toimit työterveyden terveysmestareiden esimiehenä vastaten työterveyden toimivuudesta. Mahdollistat omalla toiminnallasi ylivertaisen palvelukokemuksen ja työterveyshuollon asiantuntemuksen välittymisen asiakkaalle.

 

Tehtävästä

 

Esimiehenä valvot ja ohjaat tiimin päivittäistä työtä tasapuolisuutta noudattaen sekä mahdollistaen tiimisi henkilöstön kehittymisen ja työhyvinvoinnin. Työn kuvaan kuuluu yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien, sekä yhteistyökumppaneiden ja viranomaisten kanssa. Olet etenkin tiiviisti yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa kehittäen työterveyden palveluita ja osallistumalla työterveyskonseptien kehittämiseen. Vastaat lisäksi omalta osaltasi palvelukonseptien käytännön toteutuksesta ja jalkautuksesta omassa yksikössäsi.

 

Hakemamme henkilö

 

Sinulla on työterveyshoitajan tutkinto ja vähintään kolmen vuoden työkokemus työterveyshoitajan tehtävistä. Työ edellyttää hyviä johtamisen, organisoinnin ja vuorovaikuttamisen taitoja työyhteisössä, jossa toimitaan osana moniammatillista kokonaisuutta. Toivommekin, että et pelkää ottaa vastuuta, olet vaikuttava ja vakuuttava tiimipelaaja, joka haluaa katsoa tulevaisuuteen eikä säikähdä muutoksen mukanaan tuomia haasteita ja mahdollisuuksia.

 

Katsomme eduksi jos sinulla on kokemusta esimiehenä toimimisesta. Kaiken keskiössä on avoin ja miellyttävä palveluasenne ja taito kohdata toinen ihminen.

 

Tästä eteenpäin

 

Mikäli sinulla jäi avoimia kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Nina Vesaniemi kertoo sinulle mielellään lisää p. 040 753 7479.

 

Voit hakea tehtävään rekrypolkumme kautta 23.10.2016 mennessä .

Työnantaja: OP Sijainti: Uusimaa Hakemukset: https://career2.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=C0012438521P&navBarLevel=JOB_SEARCH&rcm_site_locale=fi_FI&career_job_req_id=28241 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: OP

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tiimiesimies, työterveys, on ilmoitettu OP -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut OP. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa