Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Ilmoitus jätetty 09.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Tiimiesimies Haemme Helsingin sairaalaamme tiimiesimiestä. Toimit työterveyden terveysmestareiden esimiehenä vastaten työterveyden toimivuudesta. Mahdollistat omalla toiminnallasi ylivertaisen palvelukokemuksen ja työterveyshuollon asiantuntemuksen välittymisen asiakkaalle. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Uusimaa päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tiimiesimies, työterveys, on ilmoitettu OP -palvelussa 09.12.2016 ja sen on julkaissut OP. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus