Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Tiimiesimies Haemme Helsingin sairaalaamme tiimiesimiestä. Toimit työterveyden terveysmestareiden esimiehenä vastaten työterveyden toimivuudesta. Mahdollistat omalla toiminnallasi ylivertaisen palvelukokemuksen ja työterveyshuollon asiantuntemuksen välittymisen asiakkaalle. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Uusimaa päällikkötason positiot Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tiimiesimies, työterveys, on ilmoitettu OP -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut OP. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa