Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme TIG-hitsaajaa / asentajaa. Hakijalta edellytetään RST / HST- osaamista. Kokemus alumiinihitsauksesta ja asennuspiirustusten lukutaito luetaan eduksi.

Työ saattaa sisältää asennuksia eri puolilla Suomea ja ulkomailla.

Jos olet yrittäjähenkinen ammattilainen, lähetä viipymättä hakemus palkkatoiveen kera. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset osoitteeseen tuomas@metaldeco.fi

Web-osoite: http://www.metaldeco.fi Työnantaja: Metal Deco Ky Sijainti: 60320 SEINÄJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Tuomas Takala tuomas@metaldeco.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 60320 SEINÄJOKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tig-hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Metal Deco Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60320 - Seinäjoki , osoitteessa 60320 SEINÄJOKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa