Duunitori suosittelee
viisi tuotantotyöntekijää Lappohjaan

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme TIG-hitsaajaa / asentajaa. Hakijalta edellytetään RST / HST- osaamista. Kokemus alumiinihitsauksesta ja asennuspiirustusten lukutaito luetaan eduksi. Työ saattaa sisältää asennuksia eri puolilla Suomea ja ulkomailla. Jos olet yrittäjähenkinen ammattilainen, lähetä viipymättä hakemus palkkatoiveen kera. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset osoitteeseen tuomas@metaldeco.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Seinäjoki puu- ja metallialan tehtävät Seinäjoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tig-hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Metal Deco Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.12.2016. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus