Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haluatko päästä osaksi maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnan muutoshanketta, jota tukemaan on hankittu maailmanluokan asiakas- ja potilastietojärjestelmä?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä - Apotti on oikea paikka sinulle! Apotti on sosiaali- ja terveydenhuollon muutoshanke, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

Haemme nyt toimistollemme Vallilaan kehittymishaluisia
TIETOVARASTOASIANTUNTIJOITA

Apottilaisena tuet laadukkaan kokonaishankkeen onnistumista. Kehittämisasenteesi ja kiinnostuksesi sosiaali- tai terveydenhuollon toimintaan on meille tärkeää. Etsimme kokeneita tietovarastoasiantuntijoita vastaamaan Apotti-järjestelmän tietovarastojen kehittämisestä ja ylläpitämisestä.

Mitä tulet tekemään? Tietovarastoasiantuntija vastaat Apotti-järjestelmän relaatiotietokantojen rakentamisesta sekä ylläpidosta (ml. suorituskykymonitorointi). Vastaat ETL prosessien muokkaamisesta vastaamaan asiakkaiden raportointitarpeiden mukaisesti sekä niiden optimaalisen toimivuuden varmistamisesta. Suoritat tehtävissäsi vikakorjauksia, tietoturva- ja huoltopäivityksiä. Vastaat tietokantaobjektien luomisesta ja ylläpidosta sekä SSAS-kuutioiden asennuksista, konfiguroinnista ja ylläpidosta optimaalisen suorituskyvyn ja eheyden varmistamiseksi (ml. varallaolo). Tietokantojen varmuuskopioiden ylläpito ja palautusten varmistaminen, tietokantojen koon ja pirstaleisuuden seurannasta sekä tietokantapalvelinten suorituskyvyn seurannasta kuuluvat tehtäviisi.

Toimit läheisessä yhteistyössä muiden infrastruktuuriasiantuntijoiden, Apotti-järjestelmän kehitystiimien sekä toimittajien kanssa. Olet aloitteellinen ongelmanratkaisija ja kehittäjä moniammatillisessa organisaatiossa. Saat soveltuvan koulutuksen työtehtäviisi ja käyttämiimme työkaluteknologioihin riippuen osaamisestasi ja kiinnostuksestasi. Osa koulutuksesta tulee mahdollisesti tapahtumaan ulkomailla.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä menestymisessä ovat eduksi:

- Vahva tekninen osaaminen Microsoft SQL Servicestä
- Kokemusta Windows palvelimien ylläpidosta
- Kokemusta analyyttisten tietokantaratkaisujen tuotannosta
- Kyky suorittaa ohjelmanselvitystä palvelinympäristöissä
- Hyvä suomen ja englannin kielen taito

Arvostamme seuraavia ominaisuuksia:

- Kiinnostusta tiedonjakamiseen ja tiimisi asiantuntijoiden ohjeistamiseen
- Kykyä projektimaiseen työskentelyyn osana moniammatillista ja usean eri toiminnallisen ryhmän jäsenistä koostuvaa hanketta
- Itseohjautuvuutta, omatoimisuutta ja aloitteellisuutta


HAASTA ITSESI! Hakemusten perusteella valikoidut hakijat pyydetään haastatteluun ja englanninkieliseen soveltuvuustestiin, jossa testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja ja englannin kielen osaamista. Lopulliset valintapäätökset perustuvat kokonaisvaltaiseen arvioon sopivuudesta.

Oletko valmis haasteeseen? Tule mukaamme siirtämään suomalainen sote-ict uudelle vuosituhannelle! Täytä hakemus liitteineen ja palkkatoiveineen.

Lisätietoja antaa Käyttöpalvelupäällikkö, Markku Heinonen, p. 050 3054664.
Tiedustelut sähköpostitse muodossa etunimi.sukunimi@apotti.fi

Lisätietoja Apotista löydät www.apotti.fi

Web-osoite: http://www.apotti.fi Työnantaja: Oy Apotti Ab Sijainti: Sturenatu 16, 00510 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mia Schauman, mia.schauman@apotti.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sturenatu 16, 00510 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietovarastoasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Apotti Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Sturenatu 16, 00510 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus