Duunitori suosittelee
Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme harjoitteluun IT-taitoista asiakaspalvelu- ja myyntihenkilöä. Työpaikka on Hämeenlinnan keskustassa, jossa työtä tehdään pääasiassa ma-ke klo 10-17 ja to-pe klo 10-14. Tehtäväsi on palvella asiakkaita kassalla, puhelimitse ja mahdollisesti sähköpostitse. Lisäksi tehtäviin kuuluu tarvittaessa tietokoneiden huoltaminen ja mahdollisesti käyntejä asiakkaiden luona. Voit hyvin olla alan opiskelija tai vailla aiempaa työkokemusta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Hämeenlinna Asennus, huolto ja puhtaanapito Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietotekniikka-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Twebs Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus