Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme harjoitteluun IT-taitoista asiakaspalvelu- ja myyntihenkilöä. Työpaikka on Hämeenlinnan keskustassa, jossa työtä tehdään pääasiassa ma-ke klo 10-17 ja to-pe klo 10-14. Tehtäväsi on palvella asiakkaita kassalla, puhelimitse ja mahdollisesti sähköpostitse. Lisäksi tehtäviin kuuluu tarvittaessa tietokoneiden huoltaminen ja mahdollisesti käyntejä asiakkaiden luona.

Voit hyvin olla alan opiskelija tai vailla aiempaa työkokemusta. Tärkeintä on, että olet asiakaspalveluhenkinen, reipas ja ystävällinen. Aluksi perehdytämme sinut huolellisesti tehtävääsi.

Työpaikkaa haetaan sähköpostitse rekry@twebs.fi. Lähetäthän meille hakemuksen lisäksi ainakin CV:n ja kuvan itsestäsi. Vastaamme kaikille hakijoille ja kutsumme osan työhaastatteluun.

Web-osoite: http://twebs.fi Työnantaja: Twebs Oy Sijainti: Saaristenkatu 4, 13100 HÄMEENLINNA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Taneli Raatikainen, Puhelin: 040 443 5363, Sähköposti: rekry@twebs.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Saaristenkatu 4, 13100 HÄMEENLINNA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietotekniikka-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Twebs Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Saaristenkatu 4, 13100 HÄMEENLINNA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa